Ja se si t’i bëni vetullat e plota në kushte shtëpiake

Here's how to make full eyebrows in home conditionsVetullat e trasha sot po bëjnë bujë.Ato të cilat kanë lindur me vetulla të holla e të rralla, mbase janë paksa pa fat.

Vetullat e trasha mund t’iu heqin shumë vite nga shpatullat, kjo është arsyeja se përse modelet dhe divat e tapetit të kuq zgjedhin të paraqiten me vetulla të trasha.

Shpesh vetullat e holla vijnë si rezultat i moshës, mangësisë e disa elementëve ushqyes, produktet e dobta kozmetike apo gjendjeve shëndetsore si ekzema.

Trajtimet mjekësore si kimioterapia dhe rrezatimet e ndryshme mund të shkaktojnë humbjen e flokëve por edhe pjesë të vetullave. Nëse vetullat tuaja janë shumë të holla, mos u shqetësoni sepse ju mund ta zgjidhni këtë problem me ndihmën e disa metodave natyrale në shtëpi.

1. Vaj Kokosi- Zhyteni pambukun në vajVendoseni pambukun në vetullat tuaja.Mbajini vetullat me vaj gjithë natën dhe pastrojini në mëngjes.Ju mund të përdorni vajin e kokosit çdo ditë, por edhe përdorimi disa herë në javë i tij jep rezultate të konsiderueshme.

Vetullat tuaja përbëhen nga proteinat. Vaji i kokosit zvogëlon humbjet e proteinave dhe i bën vetullat tuaja më të forta. Acidi jalurik i pranishëm në të vepron si një agjent anti-mikrobial, duke parandaluar infeksionin e gjendrave të flokëve.

2. Vaj Ulliri- Vaj ulliri ekstra i virgjër.Merrni një pikë vaj ulliri në majat e gishtave tuaj dhe masazhojeni atë në vetullat tuaja.Mbajeni për 1-2 orë dhe fshijeni nga vetullat me ujë dhe leckë të pastër.Duhet bërë të paktë një herë në ditë për të parë rezultate brenda disa javëve.

3. Vaji i Kastorit- Vaji organik i kastorit.Merrni disa pika vaj kastori më majat e gishtave tuaj dhe masazhojeni atë në vetullat tuaja.Mbajeni për 30 minuta dhe fshijeni nga vetullat me ujë të ngrohtë dhe leckë të pastër.Vaji i kastorit është një nga mënyrat më efektive për të pasur vetulla më të trasha. Për të pasur vetulla më të plota në më pak se gjashtë javë, sigurohuni të aplikoni vaj kastori çdo ditë.

4. Vaj Bajamesh- Vaj bajamesh per trashjen e vetullaveMasazhojeni vajin në vetullat tuaja duke kryer lëvizje rrethore.Mbajeni atë gjatë gjithë natës dhe lajeni në mën