Ja pse na dridhen duart

Ja pse na dridhen duartDridhja e duarve është një fenomen shqetësues për disa persona.Dridhjet e duarve mund të shkaktohet si pasojë e konsumimit të madh të kafesë, apo kur jeni ekspozuar stresit kronik.

Gjithashtu në dridhjen e duarve ndikim kanë dhe ilaçe të ndryshme që mund të përdorim për eleminimin e këtij fenomeni.

Wshtë e rëndësishme që personat, të cilët vuajnë nga diçka e tillë është e rëndësishme që të parandalojnë dridhjen e duarve.

Ekzistojnë shumë njerëz, të cilët vuajnë nga ky problem si pasojë e hershme e sëmundjes së Parkinson-it apo sklerozës multiple.