Ja pse disa femra nuk arrijnë orgazëm gjatë seksit

Ja pse disa femra nuk arrijnë orgazëm gjatë seksitTe gratë, trupi dhe mënyra se si penisi apo stimuluesi tjetër, hyn në trup, është më e rëndësishme se ndonjë gjë tjetër, shpjegon Dr. Elizabeth Emhardt, udhëheqëse e studimit të publikuar në Clinical Anatomy.

Studimi ka treguar se diferencat në anatominë seksuale janë ‘burim për diferenca në përvoja seksuale’, transmeton Telegrafi.

“Orgazmat janë fenomen kompleks që përfshijnë ndryshimet psikologjike, fiziologjike dhe anatomike”, thotë Emhardt.

Ajo thotë se duhet të bëhen hulumtime të reja për të parë se si probleme të tilla duhet të trajtohen.