Ja pesë frizura elegante

Ja pesë frizura eleganteAto janë fine, romantike, femërore dhe nuk kërkojnë shumë kohë për t’i stilizuar.

I kemi parë të gjitha variantet e mundshme të fizurave asimetrike, pjesërisht flokë të rruar dhe pixi.

Gjithashtu, kemi parë lloje të ndryshme bob dhe lob, si edhe forma gjeometrike të frizurave, transmeton Telegrafi.

Duke gjykuar sipas damave të njohura dhe frizerëve të tyre, kemi gjetur frizura të mrekullueshme, të cilat do të barten gjatë kësaj vere, ndërkaq ne do t’ju propozojmë të mos e prisni verën, por që tani t’i provoni!

Po ju paraqesim pesë më të mirat:

Ja pesë frizura elegante

Flokët të cilët janë të stilizuar me ndihmën e vijës së mesit

Ja pesë frizura elegante

Flokët e thyerJa pesë frizura elegante

Flokë të ngritura, të rrafshuara

Ja pesë frizura elegante

Bob modern

Ja pesë frizura elegante