Ja parfumët e pranverës

7Nëse doni të ndërroni erën tuaj dhe jeni në dilemë se çfarë parfumi të bleni, më poshtë do t’ishihni disa sygjerime të bëra nga kompanitë botërore të parfumeve.

Dizajnerët e ndryshëm të këtyre ambalazheve që do t’i shihni në vijim, kanë deklaruar se do të jenë surpriza të mira e që do të lini gjurmë positive dhe joshëse me aromën tuaj.

Ja parfumët e pranverës

 

 

Ja parfumët e pranverës

 

Ja parfumët e pranverës

Ja parfumët e pranverës

Ja parfumët e pranverës

Ja parfumët e pranverës