Ja disa mënyra si të vendosni vijën në sy

Ja disa mënyra si të vendosni vijën në syNjë stil i thjeshtë retro është një ndër më të preferuarat e vajzave njëkohësisht më i thjeshti për tu bërë.

Mund të vendoset në çdo rast, megjithatë për në mbrëmje ju sugjerojmë edhe ca hije për sy.

“Cat eye look” apo ndryshe dukje si mace.

Për të vendosur këtë dukje ju duhet që të përdorni hije për sy të artë, pastaj të vendosni vijat poshtë dhe lartë syrit.

Ky stil është version më dramatik i dukjes si mace.

Për këtë nuk keni nevojë që të përdorni hije të syve, mirëpo bëni më të zezë dhe më të trashë vijën sipër syrit. Kjo dukje nuk preferohet për personat që kanë sytë e vegjël.

Kur vjen tek bukuria, sa më pak është aq më mirë.

Për një dukje freskuese të thjeshtë dhe natyrale, bëni një vijë të hollë dhe vendosni maskarë.

Ky stil do t’ju jap një dukje të sofistikuar dhe do të bëj që sytë t’ju duken më të mëdhenj dhe më të shndritshëm.

Vendosni hije për sy ngjyrë më të mbyllët në fund të syrit tuaj, bëni një vijë relativisht të hollë dhe në fillim të syrit vendosni