Ja disa mënyra si të kombinojmë një bluzë të bardhë

Ja disa mënyra si të kombinojmë një bluzë të bardhëModa ndryshon gjithmonë dhe tendencat janë nga më të ndryshmet por një bluzë e bardhë me mëngë të shkurtra apo një këmishë, është gjithmonë aty në dollapin tonë. Sigurisht jo vetëm sepse e bardha nxjerrë në pah tiparet tona por është lehtësisht e kombinueshme.

Bluzën e bardhë mund ta veshim me çdo gjë, me xhinse, me fund, me pantallona të gjata apo të shkurtra, me taka apo me atlete. Me pak fjalë është veshja që të nxjerrë nga çdo situatë.

Megjithatë shpesh herë para pasqyrës bllokohemi dhe nuk dimë çfarë të veshim apo si të kombinojmë veshjen tonë.

Shikoni propozimet tona për të zbuluar kombinimet më të bukura që mund të bëni me një bluzë apo këmishë të bardhë të thjeshtë.

Ja disa mënyra si të kombinojmë një bluzë të bardhë

2

5

6

Ja disa mënyra si të kombinojmë një bluzë të bardhë