Ja disa këshilla për meshkujt, që duhet t’i din për qethjen dhe rrojen

Ja disa këshilla për meshkujt, që duhet t’i din për qethjen dhe rrojenKa disa gjëra të caktuara të cilat çdo mashkull duhet t’i dijë për t’u kujdesur për pamjen e vet.

Gjithmonë tregoni berberit se sa kohë ka kaluar qysh nga hera e fundit kur i keni prerë flokët

Berberët e dinë sa kohë i nevojiten flokëve të rriten, prandaj, nëse ju tregoni se sa kohë ka kaluar qysh nga prerja e fundit, ata mund ta imagjinojnë se si i keni pasur flokët atëherë, transmeton Telegrafi.

Përshtatni flokët me formën e fytyrës

Nëse keni fytyrë rrethore, preni flokët më shumë anëve. Por, nëse keni fytyrë më të gjatë, kërkoni flokë më të gjatë anëve.

Preni flokët çdo një muaj

Nëse keni flokë të shkurtra, këtë duhet ta bëni më shpesh, por nëse i keni flokët e gjata, atëherë është në rregull të pritni një muaj deri në një muaj e gjysmë.

Pastroni flokët vetëm tri herë në javë

Shumica e profesionistëve të flokëve pajtohen se flokët duhet të pastrohen më së shumti tri herë brenda jave. Disa berberë, si Van Capizzano, këshillojnë edhe shmangien e shamponit.