Ja disa këshilla për flokë të bukura dhe të shëndosha

Të gjitha gratë kanë dëshirë të kenë flokë të bukura.

Por jo gjithmonë një gjë e tillë është e mundur, pasi kujdesi për flokët shpesh herë kërkon shumë më shumë vëmendje se sa ne i kushtojmë.

Por në fakt, a e dini se për të pasur flokë të bukur, të lëmuar dhe të shëndoshë ju duhet të ndiqni disa rregulla dhe të bëni disa veprime të thjeshta?

Shihni më poshtë disa prej tyre, dhe shumë shpejt do të shihni se flokët tuaja do të ja u kenë zili të gjithë, transmeton Klan Kosova.

Balansoni dietën tuaj ushqimore

Përdorni vajin e kokosit për të masazhuar kokën tuaj

Shkurtoni majat e flokëve vazhdimisht

Mos i lani flokët shumë shpesh

Mos e sforconi shumë krehjen e flokëve tuaj

Uleni nivelin e stresit

Ndryshoni këllëfet e jastëkeve rregullisht

Merrni vitaminat e duhura

Nëse përdorni maska për flokë, përdorni ato natyrale

Përdorni kondicionerin e flokëve rregullisht

Por mos aplikoni shumë shampon dhe konidicioner

Konusmoni më shumë ujë

Mos i mbështillni flokët me peshqirë për t’i tharë ato

Përdorni ngjyrë kualitative për flokë

Mos i lani flokët me ujë të nxehtë