Ja disa hapa si ta ndaloni të ngrënit gjatë natës

Ja disa hapa si ta ndaloni të ngrënit gjatë natësVetia e të ngrënit në gjysmë të natës është një veti nga e cila mund të fitoni mbipeshë dhe të mos jeni të shëndetshëm, pasi që ju prishet gjumi disa herë gjatë natës dhe ndoshta më nuk ju zë fare.

Prandaj nëse dëshironi që ta largoni këtë veti, këta janë hapat që duhet t`i ndiqni.

1.Shikoni se çfarë keni ngrënë gjatë ditës (nëse ju dëshironi të hani akullore atëherë ju nuk keni marr mjaftueshëm proteina).
2.Mendojeni se si ndjeheni pasi që të hani
3.Rriteni nivelin e ushqimeve të shëndetshme gjatë ditës
4.Hajeni ushqimin e natës me vetëdije mbi veprimin që po e bëni.