Ja cilët meshkuj janë më të zotët në shtrat

Ja cilët meshkuj janë më të zotët në shtratNëse keni njohur një mashkull që ka një sens humori të hollë dhe fin, atëherë harrojini të gjitha pikëpyetjet se pse ju ka bërë përshtypje dhe pse ju është dukur seksi.

Sipas një studimi të kryer nga “Psychology Today”, djemtë që kanë sens humori janë më të zot në shtrat dhe dinë si ta çojnë femrën në orgazëm.

Kjo për një arsye shumë të thjeshtë: humori tregon inteligjencë!

Meshkujt inteligjentë dinë se si të bëjnë seks të mirë, si të trajtojnë një femër ashtu siç duhet në shtrat dhe si t’i japin asaj kënaqësitë maksimale.

Studimi përfshinte 44 studente të cilat ishin në marrëdhënie me meshkuj.

Rezultati u arrit në bazë të: sa të tërhequra ishin vajzat nga partnerët e tyre; sa orgazma përjetonin nga seksi vaginal dhe sa fuqishëm i përjetonin.

Tani e mësuam se vajzat mund të “gjuajnë” meshkujt me humor, po meshkujt me cilat femra duhet të dalin për një seks të mirë?