Ja cila pudër e fytyrës mbulon të gjitha defektet

Shumë gra dhe vajza vuajnë nga parregullsitë e shumta në fytyrë, e që kanë problem edhe në zgjedhjen e preparateve të duhura, në këtë rast pudrës që t’i korrektojë parregullsitë, shkruan revista Kosovarja.

Shpesh pyesni veten por edhe rrethin, cila pudër është më e mirë për fytyrën time?
Kur shkojmë në qendra tregtare të kozmetikës, gabimin e parë që e bëjmë është se e provojmë pudrën në dorë, deri sa nuanca e dorës dhe e fytyrës dallon shumë. Dallon edhe lëkura në këto pjesë.

Një pudër e mirë as që do të vërehet kur të aplikohet, dhe ky po që është një rezultat fantastik e që askush nuk do ta dijë se a ke vendosur makijazh apo jo.

Kur testoni nuancat e pudrës, këtë gjë duhet ta bëni në qafë, me që është lëkura e njëjtë dhe afër fytyrës, e që do të jep rezultat të saktë.
Shmangni grimin i cili dallohet nga qafa, zgjidhni nuancën sa më origjinale, pavarësisht sa kohë iu merr./Kosovarja