Ja çfarë tregojnë qimet në gjoksin e femrës…

Ja çfarë tregojnë qimet në gjoksin e femrës…Nëse e gjeni veten papritmas me qime në gjoks, nivelet tuaja të testosteronit mund të jenë të ngritura për shkak të kësaj sindrome, që nënkupton prodhimin e hormoneve mashkullore në gjendrrat e vezoreve dhe atyre adrenale.

Ja çfarë tregojnë qimet në gjoksin e femrës…Nivelet tuaja të testosteronit mund të jenë të ngritura për shkak të kësaj sindrome, që nënkupton prodhimin e hormoneve mashkullore në gjendrrat e vezoreve dhe atyre adrenale.