Ja çfarë duhet të dini para se të shkoni tek gjinekologu


Kur shkojmë në një takim tek gjinekologu gjithmonë kemi disa shqetësime që kalojnë në kokën tonë.

Sepse në fund të fundit jemi femra dhe është mëse normale.

Për t’ju qetësuar sot në këtë artikull do ju tregojmë se cilat janë gjërat që gjinekologët kanë dëshirë që ju ti dini por nuk ua thonë kurrë. Ja se çfarë thonë ata?

-Nuk u intereson absolutisht fare nëse jeni të depiluara ose jo
Është një nga shqetësimet kryesore që femrat kanë tek gjinekologu. Ato mendojnë se është diçka shumë e shëmtuar të shkosh tek gjinekologu pa u depiluar-dhe në të vertetë ashtu është. Por gjinekologëve as nuk u intereson fare, për ta është gjëja më e parëndësishme që mund të ekzistojë.
-Mos u shqetësoni nëse vagina juaj vjen erë.
Kur të jeni duke lindur mund të ndodh dhe që të kryeni nevojat personale, por kjo është është aspak per t’u mërzitur sepse është diçka mëse normale që ndodh ndërkohë që jeni duke shtyrë.
Mos e shtyni takimin nëse ju kanë ardhur periodat
Na e dëgjoni preferencën mbi kontraceptivët
Është e rëndësishme të na tregoni detajet e jetës suaj seksuale, sepse na ndihmon t’u japim mjekimet e duhura për t’u mbrojtur nga Sëmundjet Seksualisht të Trasmetueshme.