Ja çfarë duhet të bëni që t’ju rriten flokët më shpejt!

Sa shpesh i preni flokët tuaja?

Pavarësisht nëse dëshironi t’i rritni, ju duhet të kujdeseni për shëndetin e flokëve tuaja, shkruan lajmi.net

Gjëja e parë që duhet të bëni që flokët t’ju rriten më shpejt, dhe është më e rëndësishmja, duhet që të mos i preni.

Djaloshi në video tregon se çdo dy javë ka prerë flokët, mirëpo i ka prerë vetëm anash dhe i ka lënë në qendër të rriten, prandaj dhe pamja e tij ka qenë në rregull gjithë kohën.

Mësoni hapat që duhet të bëni në mënyrë që arrini qëllimin tuaj.