Ja 8 arsyet për të pasur fëmijë kur jeni më e vjetër

Ja 8 arsyet për të pasur fëmijë kur jeni më e vjetërFëmijët janë një shtesë e madhe për jetën e një personi pavarësisht çdo moshe.

Megjithatë, edhe pse shumica e jetës së njerëzve është e zënë, kostoja e jetesës bëhet më e lartë dhe mundësitë e karrierës për gratë janë çdo herë e më shumë në dispozicion – një numër i caktuar prej nesh ka zgjedhur për të pasur fëmijë më vonë, shkruan Klan Kosova.

Por, ka arsye të vlefshme për këtë gjë, duke qenë një nënë më në moshë mund të jetë vendimi më i mirë që keni marrë ndonjëherë.

Ja pse:

I keni përfunduar të gjitha festat e netëve të vona

Keni një karrierë të vendosur.

E keni hapur rrethin tuaj shoqëror

Nuk jeni i vetëm

Jeni më i relaksuar

Më i pjekur

Gjërat më të bukura vijnë tek ata që presin

Fëmijët tuaj nuk duhet të presin derisa të bëheni 60 vjeçar/e për të trashëguar pasurinë