Ja 6 modele flokësh që do të shpërthejnë në vitin 2016

Ja 6 modele flokësh që do të shpërthejnë në vitin 2016 2015-ta ishte një vit ku janë përdorur stile nga më të ndryshmet të flokëve.

Por viti 2016 pritet të sjell stilime mahnitëse e që sipas stilistëve do të jenë shumë “in” dhe shpërthyese njëkohësisht, shkruan aplus.com, transmeton lajmi.net.

E për t’iu a lehtësuar këtë, ja lista e trendëve që parashikohen të jenë shumë të mëdha këtë viti.

Ja 6 modele flokësh që do të shpërthejnë në vitin 2016

 

Ja 6 modele flokësh që do të shpërthejnë në vitin 2016

 

Ja 6 modele flokësh që do të shpërthejnë në vitin 2016

Ja 6 modele flokësh që do të shpërthejnë në vitin 2016

Ja 6 modele flokësh që do të shpërthejnë në vitin 2016