Ilaçi natyral që kthen shikimin

Përfundimisht është gjetur ilaçi natyral efektiv për kthimin e shikimit, e për arsye që askush nuk i kupton oftamologët nuk e tregojnë, trasmeton gazeta Kosova Sot

Përbërësit: – 100 g lëng aloe vera; – 500 g gëzhoja të bluara të arrës; – 300 g mjaltë; – lëngu nga 3-4 limonë.

Përgatitja është e thjeshtë. Nevojitet që të gjithë përbërësit t’i përzieni dhe t’i vendosni në një kavanoz të qelqit dhe e lini të qëndrojë për 24 orë, duke e përzier kohë pas kohe. Një ilaç si ky a konsumoni tri herë në ditë, para secilës shujtë.