Ide për thonjtë gjatë këtij sezoni

Arti i thonjve ka disa kohë që është përhapur ndjeshëm tek femrat. Pa dallim moshe, secila nga ne dëshiron të ketë duar perfekte.

Thonjtë mbase nuk mund të rriten sepse janë të dobët, ose çahen gjatë rritjes, por zgjidhja më përfekte janë thonjtë me mbushje pasi kanë më shumë jetëgjatësi dhe duken më të përsosur.

Në ditët e sotme po pëlqehen ngjyrat sa më natyrale, me nuanca të këndshme dhe me detaje të ëmbla.Provoni edhe ju disa nga modelet e paraqitura nëpër foto dhe pa dyshim që do të keni shumë sukses. /lajmeshqip/