Ide per te realizuar nje gershet glamour ne vere

Gersheti, do te jete modeli protagonist i veres 2011.

Gersheti, do te jete modeli protagonist i veres 2011.

Pergatituni zonjusha, nese keni floke te gjate, ne nxehtesine e ketij viti nuk do te jete nje problem modeli i flokeve.

Idete jane nga me te bukurat dhe interesante te cilat vijne nga pasarelat, sfilatat jane inspirimi me i mire per trendet e sezonit./ikub/