Humb peshë me një dietë të lartë të proteinave

Dieta të larta me proteina janë bërë shumë popullore, pas disa studimeve moderne kanë treguar se proteinat janë në gjëndje të kenaqë urinë me të mirë se karbohidratet dhe yndyrnat.

Disa studiues spekulojnë se ndenja e reduktuar e urisë  rezultojnë nga një nivel më I ulët I hormoneve, të oreksit të stimuluar  prodhuar kjo gjatë një diete të pasur me proteina.

Proteina është e nevojshme në çdo fazë të jetës , të rritjes që të ndihmojnë për të mposhtur shumë tipe të infeksioneve. Proteinat nuk janë të gjitha njësoj në një diete me konsum te lartë proteinash. Sugjerohet që të konsumohen proteinat me burime…