Hiqni njollat në lëkurë me receta natyrale

Heqja e njollave mund të jetë e shtrenjtë, por kur përdoren përbërësit natyralë, kjo është shumë e lirë dhe pa efekte të dëmshme natyrale.

Limoni

Lëkurën e pastroni mirë, e leckën e lagni me lëng limoni. Më pas e aplikoni në njollë dhe e lini për 10 minuta. lëkurën e shpëlani me ujë të vakët.

Vaji i ullirit

Vaji i ullirit është i pasur me aminoacide dhe vitamina E dhe K. Vajin e aplikoni në njolla dhe e lini të veprojë gjatë natës.

Soda e bukës

Soda e bukës ndikon si piling, heq qelizat e vdekura dhe e dezinfekton. Përzieni sodën e bukës me ujë në sasinë 5:1 derisa të fitoni pastë. E vendosni në njolla dhe e lini të thahet.