Hiqni lëkurën e fortë dhe lythat nga shputat e këmbës

Për këtë recetë ju nevojitet bima bar veshi dhe trakë ngjitëse. Merrni një gjethe të bimës dhe ia hiqni lëkurën e hollë që e rrethon nga njëra anë.

Më pas gjethen e aplikoni sipër lëkurës së fortë në këmbë. Ngjitni trakë ngjitëse sipër gjethes dhe e lini gjithë ditën. Në mbrëmje zëvendësoni ngjitësin dhe gjethen e bimës. Edhe gjatë natës detyrimisht ta mbani në këmbë. Për 3-4 ditë, lëkura e fortë do të hiqet,transmeton gazeta Kosova Sot.