Hijesimet në ngjyra ylberi

Lirisht përdorni ngjyrat: të trëndafiltën, të verdhën, të kaltrën, të gjelbrën apo ngjyrë vjollce, sepse që të gjitha këto janë në trend këtë vit.

Nëse nuk i preferoni nuanca intensive, vendosni për variante pasteli.

Ekspertët e shtëpive të modës Anna Sui, Diana von Furstenberg dhe Gucci kanë aplikuar hijezimet në maje të mollëzave të faqeve të modeleve te tyre, shumë afër syve.

Një mënyrë e tillë e hijesimit thekson mollëzat, kurse fytyra shkëlqen, gjë që është shumë seksi, mendon eksperti i grimit, James Kaliardos. /Telegrafi/