Harroni seksin pas orës 22

Partnerët në lidhje të gjatë dhe martesë shpesh ankohen për mungesë të gjumit dhe mungesë të dëshirës për seks.

Arsyeja kryesore shpesh është lodhja e cila ka hyrë në shtrat. Hulumtimet tregojnë se gjumi na është bërë më i dashur nga seksi me partnerin.

Lodhja dhe raskapitja i japin përparësi gjumit dhe pas orës 22 mos mendoni për seks me partnerin!

Ndërsa njëri prej partnerit dëshiron të fillojë një lojë të mrekullueshme, tjetri në shumë raste do ta kthejë shpinën dhe të bie në gjumë.

Stili i përshpejtuar i jetës është shkaku i shterimit të madh, i cili shkakton një ftohje të marrëdhënieve me partnerin dhe ikje nga seksi.