Harrojini mitet për kujdesin e flokëve! Është koha të hiqni dorë prej tyre

Jemi mësuar që nga fëmijëria me disa mite për flokët, të cilët i respektojmë edhe sot. Gjithsesi, duhet të keni parasysh se ato janë thjesht mite dhe duhet të hiqni dorë prej tyre.

Këshillat që nuk duhet t’i besoni asnjëherë:
Sa më shumë i shkurtoni flokët, aq më shumë ju rriten.
Tharja e flokëve natyrale është më e mirë se tharësja.
Lajini flokët me të njëjtën shampo që t’i keni të pastër.
Floku i thatë, shkaktar i zbokthit.
Krehja ndikon në yndyrosje e flokëve.
Kujdesi i duhur i bën flokët më të trashë.
Sa më shpesh i lani flokët më shumë yndyrosen.