Grimi i duhur për periudhën e dimrit

grimi-i-duhur-p-euml-r-periudh-euml-n-e-dimrit_hdEdhe pse na presin edhe shumë ditë të ftohta, kjo nuk është arsye që të mos i kushtoni rëndësi pamjes suaj…

Mbrojeni fytyrën 
Shtresa e pudrës ka ndikim më të madh gjatë dimrit, pasi e bën ngjyrën e fytyrës më tërheqëse dhe lëkurën e mbron nga i ftohti dhe smogu.

Sytë në plan të parë
Theksimi i syve është i rëndësishëm kur mbani shall dhe kapele. Aplikoni një shtresë rimelit të zi, më pas shtoni pak ton të zi dhe për një pamje më natyrale aplikoni edhe një shtresë rimel.

Kujdesuni për duart
Gjatë dimrit ato që vuajnë më shumë janë duart, shkruan Living. Shtoni kujdesin me anë të kremrave që përmbajnë përbërës natyral me bazë kamomili.