Grimi është mashtrues

Grimi është mashtrues Puna e artistit Lebanes Samer Khouzam për ju do jetë një ushtrim për make-up.

Por puna e tij i jep kuptim më shumë se aq një femre. Ai vërvetë bën një çudi në një proces krijues dhe ngjason me kirurgji palstike, por pa ndërhyrjen e bisturisë.

Modelet e këtij grimeri transformohen në dikë pothuajse të panjohura. E dim që grimi përmirëson pamjen e një femre dhe fsheh defektet. I shihni edhe pamjet që janë për tu vlerësuar nga puna e grimerit Samer.

Grimi është mashtrues

Por mos harroni se paraqitjet shpesh janë mashtruese.

Grimi është mashtrues

Grimi është mashtrues