Grim per festa

Gjate festave, fjala kyc eshte te shkelqeni, ky eshte viti i xixave, kepuce me shkelqim, veshje me temina, canta vezulluese dhe sigurisht nuk kishin si te mungonin dhe ne make-up, grimi per festa eshte shume “cool” dheshkelqyes, i pasur me vezullim verbues.

Ngjyrat e preferuara per te shkelqyer me klas gjate festave jane tonalitet klasike te metalikes, te arta, bronz, por jo me pak dhe tonalitet e jeshiles dhe te lejlas.

Shikimi eshte protagonsti i vetem i trukut te festave, por dhe buzekuqi i kuq ruan rolin e tij prej “must”.

Nese gjate festave deshironi truk klasik dhe te rafinuar mund te synoni tek e arta, tek bronzi dhe e argjendta, ne kete rast ju keshillojme te zgjidhni nje pigment shume shkelqyes. Nese kerkoni ide per nje make-up glamour mund te realizoni nje truk njengjyresh per te shkelqyeshem. E argjendta, eshte perfekte nese deshironi stilin rock-chic, por mund te beni edhe kombinime te tipit ngjyre e arte e celur me antique gold, i cili eshte gjithmone shume shik./ikub/