Grim i përsosur për vënien e tushit në sy

grimKëtë secila damë duhet patjetër ta dijë, në mënyrë që të duket perfekte.

Shumica e femrave ka probleme me vënien e tushit në sy. Problemi mund të zgjidhet pas një kohe dhe pas një përvoje.

Mirëpo, gjithmonë kërkojmë mënyra më të thjeshta. Dhe një të tillë e kemi zbuluar.

Vegla për vënien e tushit është selotejpi. Ngjiteni mu ashtu siç dëshironi të duket linja në sytë tuaj.

Kur ta hiqni shiritin, linja juaj do të jetë perfekte, transmeton Telegrafi.