Grejpfruti për ten rrezatues

Acidet nga kjo pemë janë preparate të cilat e pastrojnë lëkurën dhe e bëjnë atë të butë dhe shkëlqyese.

Priteni grejpfrutin në gjysmë.

Me gjysmat e tij fërkojeni lëkurën e fytyrës të pastruar paraprakisht. Acidet nga kjo pemë janë preparate të cilat e pastrojnë lëkurën dhe e bëjnë atë të butë dhe shkëlqyese. Për këtë arsye, kjo pemë është një nga përbërësit e kremrave për kujdes ndaj lëkurës.