“Golden Globe”, femrat VIP në paradë fustanesh

Padyshim që një natë e tillë si ajo e ndarjes së çmimeve “Golden Globe 2012” nuk mund të ishte pa sharm dhe klas.

Në fakt kanë qenë aktoret protagoniste që kanë dhënë një paradë mode mbi tapetin e kuq.

Më poshtë mund të shikoni disa prej artisteve dhe fustaneve mjaft interesante që kishin veshur.