Gjeja me e rendesishme per nuset para marteses eshte dobesimi

Keni gjetur fustanin perfekt te nuses, trukun qe ju pershtatet me shume, por cfare mungon?Per pjesen me te madhe te nuseve, para dasmes gjeja me e rendesishme eshte te perpiqen te heqin disa kilograme.

Nje shembull i mire eshte bukuroshja Kate Middleton qe, ne saje te dietes dukan arriti te humbe disa kile para dasmes.Nje diktat per nuset te cilat duan te hyjne ne fustanin e nuserise, i’u nenshtrohen dietave dhe programeve per renien e peshes.

Sipas nje studimi te koheve te fundit ne fakt, 4 nga 10 nuse humbja e disa kilogrameve eshte prioriteti me i madh para dasmes. Per bukurine e tyre nuset jane gati tu nenshtrohen gjithckaje madje edhe dietes se urise.

Per 32 perqind te te intervistuareve nga studimi, gjeja me e rendesishme e bukurise para marteses eshte padyshim humja e peshes. Keshtu 22 perqind ndjekin nje diete drastike. Por me te preferuar mbeten dieta Dukan dhe dieta Tisanoreica, te dyja dieta me proteina te larta.