Gabimet gjate ushtrimeve

Pasi qe çdoherë nuk është e lehte te ndani kohe për te shkuar ne ushtrime, është e qarte se kur shkoni ne qendrat për fitmes, dëshironi te arrini rezultate maksimale.

Prandaj qe ti forconi muskujt tuaj dhe qe mos te lëndoheni përmbajuni këtyre këshillave.Asnjëherë mos e tejkaloni nxehjen para ushtrimeve dhe relaksimin pas ushtrimeve.

Mos ushtroni pa ngrënë. Para ushtrimeve hani proteina dhe karbohidrate te dobishme. Mos i bëni çdoherë ushtrimet e njëjta. Mos përdorni çdoherë peshat e njëjta.