Fustanet sezonale

“Rady to wear” revyja për pranverë/verë 2011 e shumicës së disenjatorëve të famshëm botërorë ishte përplot me fustane.

Në këtë sezon fustani vërtet është odë feminiteti dhe pjesë e veshjes femërore. Madje, e të gjitha modeleve, ngjyrave… me theks të butë të vijave… dhe modeleve orientale.

Shikoni galerinë e fotove që përgatitëm për ju: