Fustanet e nuseve të gjitha prej letre

Një fustan nuseje plotësisht e realizuar prej letre:

Kjo është e reja që propozon David Fielden në eventin e dedikuar plotësisht fustaneve të nuseve të ‘Si sposaItalia’ .

Stilisti anglez nuk heq dorë nga volumet dhe nga pëlhurat e endura si letër.