Fustanet e nuseve per 2012 me detaje tyli

Fustanet e nuseve 2012 do te kene te pakten disa detaje te tylta. Shume nuseve u duket shume klasik nje fustan i realizuar totalisht me tyl dhe per kete preferojne me mire qe fustani i tyre te kete ndonje detaj.

Eshte e pamohueshme qe tyli, dhe mbase vetem nje bordure, i jep dhe fustanit me te thjeshte nje pamje shume te cmuar dhe shik.

Por duhet te beni kujdes, tyli shume kopje te tij, dhe nese nje cilesi e mire e tij zbukuron menjehre fustanin, nje tyl i cilesie te dobet e ben ate menjehere cheap. Mjafton qe ti hidhni nje sy sfilatave te reja per te kuptuar se tyli eshte protagonisti i vertet i modes se nuseve

Tyli gjendet ne menyre delikate edhe tek vello dhe tek dorashkat. Nje zgjedhje per ato qe duan nje fustan te thjesht por qe nuk mund te heqin dore nga pamja shik e tylit./ikub/