Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!

Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!1Tapeti i Kuq më prestigjioz në Britani ka mirëpritur shkëlqimin e yjeve më të vlerësuar të momentit.

Në prag të çmimeve Oscar, çmimet Bafta ftuan aktorët dhe kinematografët e momentit në një ceremoni plot shkëlqim në Royal Opera House në Londër.

Artistë si Leonardo Di Caprio, Cate Blanchett, Julianne Moore apo Kate Winslet parakaluan në tapetin e kuq më prestigjioz të Britanisë së Madhe.

Emrat e rinj, shumë premtues të kinematografisë botërore si Alicia Vikander apo Saoirse Roan shkëlqyen në një stil më eksperimental fustanesh por sidoqoftë, me elegancën dhe klasin që i shkon për shtat një ngjarje si kjo.

Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!

Shikoni galerinë për të parë fustanet më të mira të këtij tapeti të kuq!

Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!

Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!

Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!

Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!

Fustane mahnitëse në mbrëmjen e BAFTA-s!