Fundet dhe fustanet asimetrike kthehen në modë

Falë Stella McCartneyt, fustanet dhe fundet që janë të shkurtë përpara dhe të gjatë prapa, janë bërë pjesë e trendeve më të mëdha të sezonit.

Forma e flokëve ‘qefull’ në vitet e tetëdhjeta për një kohë të gjatë ka qenë pjesë stilit jo të preferuar që tash është kthyer sërish në modë, por fatmirësisht kësaj radhe nuk bëhet fjalë për flokët, por për fundet dhe fustanet.

Stella McCartney, Marchesa dhe Chanel janë disa nga brendet e famshme që në pistat e modës kanë prezantuar fustanet dhe fundet josimetrike. /Telegrafi/