Frizurat më të popullarizuara të sezonit

Frizurat më të popullarizuara të sezonitTrendi më i ri i trendëve për sezonin pranverë/verë 2015 vjen nga “backstage” të festivaleve muzikës. Tingujt e rokut dhe popit krijojnë ode të tyre vetjake të verës.

‘Shag’ biond
Shumë ftohtë në gjatësi dhe maja, në kontrast të plotë me rrënjët natyrale ngjyrë të errët, transmeton Telegrafi.

Me aplikim profesionist të ngjyrës arrihet kalimi suptil midis rrënjës edhe majave dhe merr llok të sezonit.

Frizurat më të popullarizuara të sezonit
‘Shag’ i zi
Për të vënë në pah yllin e rokut Frederic Mennetrier ka qenë i inspiruar me guximin e yjeve më të mëdha ndërkombëtare siç janë Paty Perry dhe Vanessa Hudgens.Ngjyrës i ka shtuar të kuqen vibruese e cila është në kontrast me bazën ngjyrë të errët.