Frizura për vitin 2014 – sipas mënyrës së damave të njohura

frizura-p-euml-r-vitin-2014-ndash-sipas-m-euml-nyr-euml-s-s-euml-damave-t-euml-njohura_hdEdhe pse trendët ndryshohen shpesh, këto frizura të cilat kanë qenë moderne gjatë vitit 2013, siç thonë ekspertët, është krejtësisht e sigurt që do të jenë në trend edhe gjatë vitit të ri.

Jennifer Lopez
Nëse dëshironi ta shmangni rënien e zylyfeve të flokëve, krihni mirë flokët dhe bëni gërshetë të fortë.

Jessica Alba
Për ta bërë këtë frizurë, lini tokëzat që të ftohen para se t’i hiqni cilindrat, pastaj i krihni mirë.

Kim Kardashian
Vitin e kaluar, ngjyrosja “ombre” e flokëve ishte jashtëzakonisht në trend, ndërkaq askush më mirë nuk ka arritur ta bënte këtë sesa Kardashian, e cila ndryshoi imazhin pas lindjes së vajzës Nort.