Forconi për vetëm 15 sekonda sistemin imun

Njerëzit që në mënyrë të vazhdueshme preken nga ftohjet kanë sistem të dobësuar imun. Këtë e kanë konstatuar shumë shkencë- tarët.

Një prej tyre ka zgjedhur një mënyrë si ta forcojë sistemin imun, madje në mënyrë shumë të thjeshtë. Kështu ai kishte mbajtur këmbët 10 deri 15 sekonda në ujë të ftohtë akull, në mënyrë që të parandalojë gripin dhe ftohjet, duke forcuar sistemin imun.

Për këtë tretman ju nevojitet vetëm një enë të mbushur me ujë të ftohtë akull, mund të shtoni edhe akull po ashtu. Mbani këmbët për 10 deri 15 sekonda, këtë përsëriteni çdo natë para gjumit.