Floku biond më rezistues nga rrallimit

Hulumtimet tregojnë që ekziston lidhje e fortë në mes të ngjyrës së flokëve dhe shanseve për rënien e tyre apo zhvillimin e sëmundjeve.

Fijet e verdha të flokut janë më të hollat nga të gjitha ngjyrat natyrale të flokëve, çka e bën më të butë dhe shndritshme. Floku biond është po ashtu në mënyrë natyrale rezistent nga rrallimi i flokëve.

Biondet mesatarisht kanë 140.000 fije floku, çka është shumë më tepër se dendësia e cilitdo tip tjetër të flokut. /Telegrafi/