Floket, tendencat e reja te ngjyrave

slide-colori-3372438_0x445Floket, tendencat e reja te ngjyrave – Ardhja e një stine të re është gjithmonë një justifikim për të ndryshuar shijet: të rinovojme garderoben, të shqyrtojme stilin tone, te ndryshojme  prerjen e flokëve pse jo edhe ngjyrat.

Propozimet që marrim nga sallonet më të mira janë pasqyrë e trendeve aktuale në aspektin e ngjyrës, kemi hetuar trendet në mënyrën më të mirë, ose duke i kërkuar ndihmë të paçmuar njërit prej ekspertëve të besuar. Ne i kemi kërkuar ndihme Salvo Filetit, hair designer dhe bashkë-themelues (me Renato Gervasi), i markës ndërkombëtare te kompanisë se Bukurise, ai tregon se cilat janë ngjyrat e momentit dhe qe do të interpretohen nga klasikët e mëdhenj gjatë sezonit të saponisur: bjonde, geshtenje, e zezë dhe e kuqe, të marra të gatshme për të rindërtuar look-un me hijen e duhur!

Bjonde: Cfare nuance dhe sa te shkurtra ? Uniforma, djegiet nga dielli etj.

“Në realitet bjondja eshte ngjyre me “shume nuanca” e përsosur tashmë në natyrë, mjafton te shikojme femijet dhe bjondet e “vërteta” për të zbuluar se si nje bjonde bashkëjeton me floket e verdhe, me qarte me hairlines ku flokët jane gjithashtu me te hollë, më të larmishem dhe me efektin e diellit në tone ngjyre mjalti apo margaritari. Ky është në fakt burimi i frymëzimit për verën dedikuar BIONDITUDINE.

E kuqe: Eshtë ngjyra e duhur per veren? dhe cilat lloje te flokëve? Te drejta apo kacurrela, të gjata apo të shkurtëra?

“ Pelqehen floket kacurrela, ekzagjeruar në tone të kuqe, e kuqja e pasur prej ari. Në shkurtimet gjeometrike dhe stil britanik kemi hedhur në “ngjyra” pesë tonet e ndryshme të te kuqes, nga kumbulla me rubin, nga rezultatet Mauve dhe me kajsi të mahnitshme dhe të gjalla. E kuqja dhe ngjyra e verdhë në verë, jane më delikate, sepse me lehtësi humbasin pigmenti ne diell dhe det. Në mënyrë që të ruajë ngjyrën më mirë, nuk rekomandohen hapat nga flokëverdhë në të kuqe këtë sezon, Interesante por ndryshimi duhet filluar me ngjyren kafe. “

Kafe: uniforme apo jo? Cila nuancë rekomandohet?

“Uniforma ngjyrë kafe shpesh i mungon karakterit dhe këtë sezon, më shumë se kurrë këshilla për të bërë” magnetike ” në funksion të lëkurës dhe qëndrimin e saj, me ngjyre jamball delikate, e errët, ose me goditje të dritës” yll shkelqyes.”

E zeza: Eshtë e duhur?

“E zeza eshte me të vërtetë për nje pakice, për keto lloje” xhevahiresh ” me lekure te qarte dhe sy te qarte si Katy Perry, ose për ngjyrat hiper te Mesdheut nga ngjyrat natyrale te erreta (lëkurë / flokë / vetulla / sytë) dhe lëkurë të re. Ngjyra e zeze perforcon shkurtime të plotë dhe të mesme dhe zgjedh stile te qeta dhe në mënyrë rigoroze minimale.