Flokët ngjyrë opali trend këtë sezon

Flokët ngjyrë opali trend këtë sezonRrugët dhe rrjetet sociale, janë ende të mbushura me vajza, që i kanë flokët me ngjyra ylberi. Por, jo edhe për gjatë.

Në trend ka hyrë ngjyra e opalit, e cila vërtetë i përshtatet pothuajse çdo karakteri, transmeton Telegrafi.

Flokëve të lyera me këtë ngjyrë, po iu shtohen edhe tone roze, kaltër dhe gjelbër.

Këto prekje, po i shtojnë stilit të flokëve një natyralitet dhe gjallëri më të madhe.

Flokët ngjyrë opali trend këtë sezon

Kjo ngjyrë që ka nuancë shkëlqyese si të perlës, japë një pamje dalluese dhe mbresëlënëse. /Telegrafi/