Flokët e drejta

Flokët e drejta mund të duken pa jetë dhe pa stil, ndërsa juve do t’ua shtojnë vitet. Nëse keni flokë të gjata, atëherë luani me përdredhje, sikurse ka bërë Nicole Kidman.

Diçka e tillë flokëve tuaja do t’ua kthejë vëllimin dhe gjallërinë. Flokët e drejta definojnë fytyrën tuaj dhe e bëjnë atë më të sofistikuar. Është e nevojshme që të shkurtohen çdo tre-katër javë. Këto flokë rrinë bukur sidomos te femrat me fytyrë ovale dhe formë zemre.

Në se doni të keni një pamje tjetër për këtë sezon, atëherë mënyra më dramatike për ta arritur atë janë flokët e shkurtra. Tendencat kryesore të stilistëve janë flokët e gjatë ose flokët tepër të shkurtër.