Flokë të shkurta për këtë pranverë

Stilet me flokë të shkurtra këtë sezon u mundësojnë që të shfaqni personalitetin tuaj.

Flokët e shkurta ju lejojnë që të jeni ekstreme, të thjeshta, femërore ose me stil sportiv. Megjithatë, flokët e shkurta kërkojnë më shumë kujdes sesa ato të gjata dhe është më vështirë për të gjetur një model që ju rri me formën e fytyrës.

Prandaj kur të shkoni për t’i prerë flokët kërkoni një stilist të besueshëm, i cili do t’u këshillojë se si t’ia përshtatni një model dukjes tuaj. /Telegrafi/