Flokë të butë dhe të shëndetshëm

Kemi pëlqyer pa masë shtresat super të gjata të Emmanuelle Chriqui, e cila me atë pamje magjepsëse ishte paraqitur në përvjetorin e 21-të të “Environmental Media Awards”.

 E gjithë fshehtësia është te butësia dhe floku i saj i butë në prekje. Po ashtu, edhe ekspertët pajtohen se larja dy apo tri herë në ditë me shampon të pasur me vajra, kontribuon që flokut tuaj t’ia kenë lakmi gjithë të tjerët.

Pas larjes, sa herë të keni mundësi lejoni që ato të thahen në mënyrë krejt natyrale, pa përdorur kurrfarë tharësi elektrik.