Flirti i shkrin kilogramët

Mënyra e lehtë dhe e thjeshtë për humbjen e kalorive është përgatitja për dalje në të cilën me të vërtetë dëshironi të shkëlqeni në një shkëlqim të plotë.

Për tu rregulluar për një minutë do të shkrini qindra kalori. Poshtë dieta, të jetojë flirti!Përgatitjet për të dalë në të cilën dëshironi të shkëlqeni humben më shumë kalori.

Në universitetin amerikan ‘Columbia’ është zbatuar një hulumtim i cili ka përfshirë meshkuj dhe femra nga 16 shtete evropiane, të moshës prej 18 deri në 50 vjet.

Është matur sa energji ata shpenzojnë gjatë përgatitjes për të dalur, jo vetë atë ‘fizik’ por edhe atë virtual para ueb kamerave gjatë ‘xirxëlisjes’ on-line

Është konstatuar se gratë humbin më shumë energji përpara se të arrijë takimit, dhe burrat në shoqëri e anëtarëve të gjinisë së kundërt.

Pra, në përgatitje për rolin joshës, që përfshin veshje, styling dhe zbatimin e make-up, gratë shpenzojnë 100 kalori në vetëm një minutë, ndërsa meshkujt rreth 60.