Flasteri kundër rrudhave

Ndoshta tingëllon si budallallëk, por këta flasterë të rëndomtë dhe efektiv ekzistojnë në treg me decenie. Efekti është afatshkurtër, mirëpo i mjaftueshëm për një mbrëmje.

Aktoret si p.sh. Raquel Welch betohen se është një alternativë e shkëlqyeshme. Këta flasterë u ngjasojnë fletëzave ngjyrë kafeje, mirëpo kur e njomni njërën anë dhe pastaj e ngjisni në ballë në çdo katër orë, mirëpo gjatë natës, në mëngjes ju presin befasitë e këndshme.

Flasterët veprojnë në atë mënyrë që e tërheqin lëkurën, andaj rrudhat duken të hekurosura. Efekti është afatshkurtër, mirëpo i mjaftueshëm për një mbrëmje. /telegrafi/